Gizlilik politikasi

Tanımlar
Bu gizlilik politikasında “BrainActive”, “bizim”, “biz” ve “şirket” terimleri, Amerika Birleşik Devletleri’nde kayıtlı olan ve merkezi 16501’de bulunan bir şirket olan BrainActive Market Research Inc.’e Ventura Blvd Suite 500, Encino, CA 91436.

“Panel üyesi”, “siz”, “sizin”, “onun” ve “onlar” terimleri BrainActive panellerinin mevcut üyelerine atıfta bulunur.

Panel üyesi, buraya bulunan formu doldurarak ve altındaki “Kayıt ol” düğmesini tıklayarak çevrimiçi panelimize abone olan bir kişidir. Aynı düğmeyi tıklayarak bu Gizlilik Politikasını kabul ettiğinizi onaylamış oluyorsunuz.

Kişisel veriler, bir kişinin ad, e-posta adresi, çalışma yeri, fiziksel adres vb. Dahil olmak üzere tanımlanabileceği bilgileri içerir. Bu veriler, panel kayıt aşamasında ya da daha sonra, o kişinin üye olduğu süre boyunca toplanır.

Kişisel verilerin işlenmesi, toplama, kayıt, organizasyon, depolama, adaptasyon veya değiştirme, alma, danışma, kullanım, hizalama, kombinasyon, engelleme, silme veya imha gibi kişisel veriler üzerinde yapılan herhangi bir işlemi ifade eder.

Hassas veriler, aşağıdakilerle ilgili bilgi anlamına gelir:

  • din
  • seks
  • ırk veya etnisite
  • siyasi seçenekler
  • herhangi bir birliğe aittir
  • fiziksel ve zihinsel sağlık
  • sabıka kaydı ile ilgili veriler.

Gizlilik politikamız hakkında genel notlar
Panel üyelerimizin bize sağladığı kişisel verilerin gizliliğini sağlamak şirketimiz için bir önceliktir. Bu gizlilik politikası, BrainActive’ın panel üyelerimizin bize gönderdiği kişisel bilgilerin yasalara uygun bir şekilde nasıl saklanacağını ve güvenliğini sağladığını açıklamak içindir.

tr.brainactivepanels.com sitesine erişme ve kullanma rolü, bu gizlilik politikasını açıkça kabul etmenizdir. Bu gizlilik politikası, herhangi bir zamanda önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir, böylece yasalar ve/veya şirket politikası uyarınca korunur. Bu nedenle, herhangi bir değişikliğin farkında olmak için bu gizlilik politikasını düzenli olarak gözden geçirmeniz önemlidir. BrainActive, panel üyelerine ve her üyenin hesabına gönderilen anket davetiyelerinde bu gizlilik politikasına bir bağlantı yayınlamak için her türlü çabayı gösterecektir.

BrainActive, ESOMAR’ın ICC Koduyla tam uyumlu çalışan bir şirkettir.

Cookies
Bir web sitesi tanımlama bilgisi, web tarayıcısına az miktarda bilgi depolamanın bir yöntemidir, böylece aynı verinin aynı cihazda her defasında yeniden girilmesi gerekli değildir; Çerezleri kullanma amacı, İnternet’te gezinmeyi kolaylaştırmaktır.
Kullanılan bilgi çerezlerinin azaltılmış miktarı, bilgisayarınızın sabit sürücüsünde saklanır. Çerezleri, tr.brainactivepanels.com web sitesine erişen kullanıcılar hakkında bilgi depolamak için kullanabiliriz; Bu nedenle, web sitesinin çerezleri kabul etmenizi gerektirebilecek bölümleri olabilir.

tr.brainactivepanels.com web sitesinin herhangi bir kullanıcısının çerezleri yüklemeyi reddetme, reddetme veya kısıtlama veya çerezleri yüklemek için davetiyeler alma seçeneği vardır.

Gizlilik garantisi
BrainActive, panel üyelerinin açık sözleşmesi olmaksızın sahip olduğu kişisel bilgileri üçüncü bir tarafa ifşa etmeyecektir. Kişisel veriler sadece hem panel kayıt aşamasında hem de belirli anketlerde veya bir kişinin paneldir üyesi olduğu süre boyunca üyelerden tüketim hakkındaki bilgilerini güncelleme çağrısında bulunarak panel üyelerinin açık sözleşmesine dayanarak toplanır ve işlenir, kişisel çıkarlar, tutumlar vb.

Panel kayıt aşamasında, BrainActive, gelecek panel üyesinin yılda 6 aydan fazla yaşadığı bazı temel kişisel bilgileri: e-posta adresi, şifre, doğum tarihi, cinsiyeti ve posta kodunu gerektirir. Anketlerimize verilen yanıtların kalitesini garanti altına almak esastır, bir kişinin panele katılabilmesi için tüm bu bilgiler zorunludur. İsteğe bağlı bilgi olarak da ad gereklidir. Eğitim düzeyi, hanehalkındaki çocuk sayısı, çocukların yaş ve cinsiyeti, kişisel gelir, hanehalkı geliri, sanayi paneli üyesi şu anda birinin panel üyesi olduğu sürece (ancak bunlarla sınırlı değildir) Istihdam, mal ve hizmetler için farklı tercihler ve daha fazlası. Bu bilgileri doldurmak zorunlu değildir ve panelimizdeki üyeliği hiçbir şekilde etkilemez, ancak verilen bilgiler daha detaylı olursa, gelecek anketlere katılma şansı da o kadar yüksek olur.

Bununla birlikte, bazı pazar araştırma çalışmaları sadece panel üyelerinin kişisel bilgilerine dayanarak yapılabilir ve bunlar müşterilerimize açıklanmalıdır. Bu tür çalışmalar, fiziksel bir ürünün test amacıyla panel üyesine gönderildiği veya müşterinin panel üyeleriyle doğrudan röportaj yapmak istediği uygulamaları içermektedir. Bu durumlarda, BrainActive, kişisel verilerin toplanması ve ifşa edilmesi ile ilgili olarak panel üyelerinden açık izin almayı ister ve kişisel verilere erişimi olan üçüncü taraf müşterilerin, bilgi alışverişinde bulunacaklarını taahhüt ettikleri özel bir sözleşmeyi imzalamalarını ister. Kesinlikle pazar araştırması amaçları için ve yalnızca o çalışma kapsamında kullanılabilir.

BrainActive, bu konuda bir mahkeme kararı çıktığı zaman, panel üyelerinin kişisel bilgilerini ifşa edebilir.

Kişisel verilerin toplanması ve işlenmesi yasallığı
Kişisel verilerin toplanması ve işlenmesi her zaman yasayla yapılır. Data Diggers Market Research SRL, Romanya Ulusal Kişisel Veri İşleme Ulusal Denetleme Kurumuna (ANSPDCP, www.dataprotection.ro) kayıtlı bir şirkettir.

Şahsi veriler toplanınca, bu gizlilik politikasına giden herhangi bir üye veya şimdiki üye panele erişilebilir. Kişisel veriler, hem panonuzun üyesi olan kişi, hem de bu kişinin evinin/ailesinin herhangi bir üyesinden toplanabilir.

Her iki durumda da, kişisel veriler toplanırken şu bilgiler kullanıcıya açıklanır:

  • kişisel verileri toplayan ve işleyen tüzel kişiliğin kimliği
  • kişisel verileri toplama ve işleme amacı
  • önceden sağlanan kişisel verileri ayarlama seçeneği
  • dava durumundan gerek duyulabilecek diğer bilgiler.

Doğrudan panel üyesinden veri toplanmıyorsa, BrainActive ayrıca kişisel verilerin toplanmasına başlamadan önce panel üyelerine bu konuda bilgi vermesini sağlayacaktır.
tr.brainactivepanels.com ile bağlantılı diğer web sitelerinin bilgilerini işleme alma, bu gizlilik politikasının kapsamına girmez.

Beyan edilen goller
BrainActive, kişisel verilerin toplama sırasında toplandığı amaç veya amaçları yazılı olarak açıklayacaktır.

BrainActive’ın kişisel verileri toplayan amaçlar şunlardır:

  • niceliksel ve/veya niteliksel pazar araştırması anketleri yapmak için
  • böylece panel üyesi sağlanan e-posta adresine bildirim alabilir
  • panel üyelerinin gelecekte nicel ve/veya nitel piyasa araştırması araştırmaları için uygun olup olmadığını belirlemek için
  • kanunlara uygun davranması.

BrainActive, kişisel veriyi, ilk olarak panel üyelerine bildirilenden farklı bir amaçla kullanmak zorunda kalırsa, bunu, bu kişisel verilerin fiilen kullanılmasından önce panel üyelerine bildirecektir. Panel üyesi, yasanın verilerin önceden belirli bir sözleşme yapılmaksızın kullanılmasına izin vermesi dışında, kişisel verilerin başka amaçlarla kullanılabilmesi için onay vermelidir.

BrainActive kişisel verilerini doğrudan pazarlama, tanıtım, reklam veya herhangi bir ürün ve hizmet satışı için kullanmaz.

Sınırlı veri toplanması
BrainActive, sadece normal kalite parametrelerinde sosyolojik araştırma yapmak için gerekli olan kişisel verileri toplar. Belirtilen amaç için gerekenden daha fazla kişisel veri toplamıyoruz. BrainActive, sadece toplanan amaçla uygun ve uygun olan bilgileri işler.

Sınırlı veri saklama süresi
BrainActive, tahsil edilen belirtilen amaç için gerekli olduğu sürece, panel üyeleri tarafından sağlanan kişisel veriyi yalnızca sınırlı bir süre boyunca saklar. Belirtilen ilk amaca bağlı olarak kişisel verilerin raf ömrü değişebilir. Belirtilen amaçla artık alakalı olmayan veya gerekli olmayan kişisel bilgiler yok edilecek.

Panel üyesi anlaşma
Yasa veri kullanımına önceden izin verilmedikçe izin verilmediği sürece BrainActive, açık bir şekilde izin almaksızın panel üyelerinin kişisel bilgilerini işlemez.
BrainActive, panel üyelerine, kişisel verilerin toplanmasından önce ya da toplandıklarında işlenmesini bildirir.
Üçüncü bir taraf tarafından sağlanan anketi yanıtlayanların bir listesini kullandığımızda, söz konusu veriler BrainActive tarafından kullanılmadan önce, kişisel verilerin işlenmesine izin verdiklerinden bu listedeki katılımcılardan randevu almalarını sağlayacağız.

Panel üyelerimiz herhangi bir araştırmaya katılımı kabul etme veya reddetme hakkına sahiptir. Bu panel üyeliğini herhangi bir şekilde etkilemez.

Bazen, bazı çalışmalar telefonla veya yüz yüze görüşme yapmayı gerektirir. BrainActive daima bu tür çalışmalara panel üyelerinden yazılı izin alınmasını isteyecektir. Bu tür araştırmalara katılmak ya da katılımları reddetmek tamamen panel üyesi seçeneğidir. Bir panel üyesi, ankete telefonla ya da yüz yüze katılmayı kabul ederse, panel üyesi bu çalışmayı yürütmek için gerekli olan kişisel bilgilerinin işlenmesine onay verir. Daha sonra, panel üyesi kişisel bilgilerinin işlenmesine ilişkin onayını geri çekmek isterse, yazılı bir bildirimle şu e-posta adresine gönderebilir: panel.tr@brainactivepanels.com.

BrainActive, din, cinsiyet, siyasi, ırk, etnik köken, sendika üyeliği, fiziksel ve zihinsel sağlık ve ceza kayıtları ile ilgili kişisel bilgilerin hassas olduğunu düşündüğünü toplamaktan kaçınır. Bununla birlikte, anket yapmak için belli hassas bilgilerin toplanması zorunluysa, BrainActive, hassas bilgileri toplamadan önce panel üyesinin onayını alacaktır.

Açıklama
BrainActive, panel üyelerinin kayıp, hırsızlık, izinsiz tahsilat, açıklama, kopyalama, değiştirme veya imha etme riskini önlemek için alınan önlemler şunlardır:

  • benzersiz erişim kartına ve/veya benzersiz erişim koduna dayanan, kişisel verileri depolayan ofislere ve bilgisayarlara güvenli ve kısıtlı erişim
  • çalışanların kişisel verilere erişimini kısıtlama
  • toplanan kişisel veriyi etkileyebilecek kötü amaçlı yazılımların yüklenmesini önlemek için güçlü anti-virüs yazılımı kullanıyor
  • benzersiz şifre erişimi kullanma.

Yöneticilerimiz ve çalışanlarımız tuttuğumuz kişisel bilgilerin gizliliğine saygı duyuyorlar. Panel üyelerinin hesaba erişimi benzersiz bir e-posta adresi ve şifre ile korunur, böylece sadece panel üyesi kendi kişisel bilgilerine erişebilir.

Panel üyelerinden hiçbir zaman kişisel hesap şifrelerini üçüncü şahıslara açıklamamaları istenir. tr.brainactivepanels.com’ya eriştikten sonra oturumdan çıkmak ve web tarayıcısını kapatmak da önemlidir; özellikle de web sitesine kamuya açık bir terminalden veya diğer hane üyeleri tarafından kullanılan bir cihazdan erişildiğinde. BrainActive asla parolayı bir panel üyesi hesabına sorar.

Çalışanlarımız ve yöneticiler, kişisel verilerinizi, erişilen yer verilerinden bağımsız olarak, bu Gizlilik Politikası uyarınca en yüksek güvenlik önlemlerini kullanarak işleme tabi tutmaktadır.

Verilere bireysel erişim
Panel üyelerimiz her zaman kişisel verilerini nasıl işleme koydukları, onlara erişebilmeleri veya bunları değiştirmemizi veya silmemizi talep etme imkânı vardır. Bu, panel.tr@brainactivepanels.com adresine yazılı bir bildirim göndererek yapılabilir. BrainActive herhangi bir soruşturmaya derhal cevap vermek ve başvuru sahibine gereken tüm bilgileri vermek için mümkün olan her şeyi yapacaktır.

BrainActive, aşağıdaki durumlarda panel üyelerine tüm kişisel verilere erişmelerini sağlayamaz:

  • kişisel verilere erişirken gizli iş bilgilerini gösterebilir
  • kişisel verilere erişirken diğer panel üyelerinin kişisel verileri açığa çıkabilir
  • veri paneli üyelerinin izni olmaksızın kanuna göre toplandığında
  • veriler yasal amaçlar için toplandığında (ör. Bir yasal soruşturma olarak).

BrainActive, kişisel verilere erişmesini isteyen bir panel üyesinin talebini yerine getiremediğinde, panel üyesine reddedilme nedenini yazılı olarak bildirir.

Herhangi bir panel üyesi, tr.brainactivepanels.com’daki hesabına girerek üyelik esnasında istediği zaman kişisel verilerini değiştirme fırsatı bulur. Bir panel üyesi parolasını unuttuysa, burayı tıklatarak bu durum düzeltilebilir. Ayrıca, panel üyeliği, her panel üyesi hesabın “Profili güncelle” bölümünde bulunan ilgili düğmeye basit bir tıklamayla silinebilir.

Iletisim
Bu Gizlilik Politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen panel.tr@brainactivepanels.com adresinden bizimle iletişime geçin veya üzerinde bulduğunuz formu kullanın iletişim sayfası.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome